Voor zorgeloze woningontruiming

Voorbereiding


Voordat wij starten in de woning is het belangrijk dat u een goede afweging heeft gemaakt over wat u zelf of een van de andere familieleden /erfgenamen wilt behouden.

Vervolgens kunt u een afspraak met ons maken om samen de woning te bezichtigen.
Wij kunnen u dan direct een prijsopgave geven.
Mocht u geen tijd hebben om de woning eerst samen met ons te bezichtigen, omdat u bijvoorbeeld, elders in Nederland woont, dan kunnen wij bij uitzondering telefonisch een prijs afspraak maken.
U dient zich er dan wel bewust van te zijn dat wij telefonisch geen scherpe prijs kunnen aanbieden, aangezien de staat van de meubels niet te bepalen is.

De Zaanse Boedelruimers streven er naar dat zoveel mogelijk spullen een tweede leven krijgt.

Wij begrijpen dat een woningontruiming een emotioneel moment voor u kan zijn en er zal dan ook respectvol en op een discrete manier met de inventaris worden omgegaan.
Wij plaatsen nooit grote afvalcontainers voor de deur zonder dit met u te hebben besproken.

Mochten wij tijdens de ontruiming toch nog persoonlijke bezittingen aantreffen waarvan wij het vermoeden hebben dat u als opdrachtgever deze wenst te houden, dan brengen wij u uiteraard op de hoogte.

Het kan zijn dat de woningbouwvereniging, woningcorporatie of nieuwe eigenaar niet alleen bezemschoon opgeleverd wenst, maar dat er ook kleine aanpassingen nodig zijn, ook dit kunnen de Zaanse Boedelruimers voor u regelen.
Vraag naar de mogelijkheden.

Zaanse Boedelruiming - Rijshoutweg 1a-4 - 1505 HL Zaandam - 06-52090339 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - KVK 50013896.